Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor verschillende activiteiten:

De Masterclass

Voor de startende golfer
kika golf masterclassDeze dag kunt u zelf, of uw relaties, kennis maken met de golfsport onder begeleiding van Dennis Viergeer, professional op Burggolf Golfresort De Purmer, afgesloten met een onderlinge competitie waarin er wordt gezocht naar het aanstormend talent van de dag. Ook als u al bekend bent met de golfsport maar nog niet geoefend genoeg voor het lopen van 18 holes, dan kunt u mee doen met dit programma. Wij zorgen dan voor een op maat programma. Indien u Subsponsor besluit te worden van de golfdag mag u twee personen inschrijven voor de Masterclass.

Donatie € 250,- per persoon

Inschrijven Masterclass

 

De Golfwedstrijd

Meet uw krachten met de overige deelnemers
golfwedstrijdDeze dag kunt u zelf, of uw relaties, in teamverband de strijd aangaan met de overige deelnemers van de wedstrijd op de prachtige banen van Burggolf. De Wedstrijd wordt in teamverband gespeeld in een texas scramble spelvorm en onderweg zult u verrast worden door een aantal unieke golfervaringen. Zo kunt u als golfer op verschillende manieren de uitdaging aangaan met onder andere een aantal topsporters die elk hun eigen sport in de strijd gooien en u kunt een aantal holes de strijd aan gaan met jeugdspelers van het Oranje team van de NGF. U kunt deze dag nog een aantal zeer verrassende gebeurtenissen tegemoet zien. Deze persoonlijke fotomomenten leggen wij voor u vast.

Donatie € 250,- per persoon

Inschrijven Wedstrijd

 

Word Subsponsor van het golftoernooi

homeU kunt ervoor kiezen om subsponsor van het toernooi te worden. Zo kunt u met 4 personen deelnemen aan de wedstrijd en mag u 2 personen mee laten doen aan de Masterclass. Uw bedrijfsnaam zal worden opgenomen in de lijst met subsponsors op de website en in de communicatie rondom de golfdag. Uiteraard zal uw bedrijfsnaam tijdens de dag ook zichtbaar zijn. Verder gelden dezelfde unieke bijzonderheden als voor de individuele spelers.

Donatie € 1.500,- per sponsor flight

Aanmelden als Subsponsor